Förändring och fasadrenovering i Stockholm

Första veckan med fasadrenovering i Stockholm. Nu undrar ni allt hur det har gått, eller hur? Jag kan tänka mig att vissa av er är mer nyfikna än andra. Fan, vissa kanske inte ens vet vad jag pratar om. Vadå fasadrenovering i Stockholm? För att få lite kontext tänker jag att det är passande med en återblick.

För ett halvår sedan fick jag ett smärre sammanbrott. Det var ganska precis i samma veva som jag hade varit på mitt dåvarande jobb i 10 år. Jag var trött. Både i kropp och själ kände jag hur jag bara inte orkade mer. Jag ville bara lägga mig i sängen och sova. Min psykolog sa att jag borde testa något annat. Ni vet, bryta mönstret. Detta mönster bröts genom att jag flyttade till Stockholm och började med fasadrenovering. Har ni hört något så knasigt?

Varför i all världen börjar en journalist att arbeta med fasadrenovering i Stockholm? Eller kanske framförallt: Varför börjar någon som aldrig varit verksam inom fasadrenovering och knappt varit i Stockholm att göra just det? Ja, detta är en bra fråga med ett tydligt svar. Chansen att arbeta med fasadrenovering i Stockholm damp bokstavligt talat ner i mitt knä. Jag var på en tillställning där en gammal bekant råkade sätta sig i fel knä. Hon trodde att jag var någon annan. Som tur var kände vi varandra så vi pratade vidare. Hon jobbade med fasadrenovering i Stockholm.

Hon frågade vad jag gjorde och jag svarade ärligt att jag var lite smått utbränd. Hon ojade sig över mig men gick, som hon brukade, åt det mer reaktiva hållet. ”Kom och jobba med fasadrenovering i Stockholm ihop med mig då?”. Frågan kom, så att säga, från vänster. Jag svarade därför omedelbart från samma vinkel och sa ”Absolut. När börjar jag”. Det som först började som ett skämt blev sedan allvar.

Nu har jag gjort min första vecka med fasadrenovering i Stockholm och jag älskar det. Jag är helt och hållet förtjust i jobbet. Min plan var att hinna redogöra för exakt vad det är jag älskar med jobbet. Detta hinns tyvärr inte med och därför får jag lov att återkomma nästa vecka.

Ta hand om er till dess!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit