Att flytta ett laboratorium

Laboratorium. Inga experiment!

Att flytta ett laboratorium är en fråga för specialister. Rosa kartongers-nätverket har flyttfirmor som specialiserar sig på omlokalisering av laboratorier med många års erfarenhet och toppmodern utrustning. 

Det perfekta laboratorieflytten börjar med att skapa ett skräddarsytt omlokaliseringskoncept i nära samarbete med vår expert på farligt gods. Vi känner till professionella förpackningar och säker transport av mycket känsliga farliga ämnen och utrustning. Våra förare känner till relevanta regler. Vid behov använder vi även stöt- eller lutningsindikatorer för maximal säkerhet.

Våra tjänster för bästa laboratorieflytt hos vår flyttfirma är följande:

 1. Omplaceringskoncept med experter på farligt gods
 2. Borttagning och konstruktion av laboratoriemöbler
 3. Borttagning och anslutning av alla medier
 4. Transport av farligt gods av alla klasser
 5. Transport av biologiskt och radioaktivt material
 6. Kylda transporter utan avbrott i kylkedjan

Vi är glada att ge dig råd individuellt och naturligtvis är vi också glada att inkludera dina administrativa och produktionsområden på samma gång. 

För en perfekt start på den nya platsen är det bäst att ha någon som känner till verkligheten, kulturen, myndigheterna och grannskapet. Vi på flyttfirman Rosa kartonger är glada att ordna denna någon för dig, som din personliga supporter på plats. Vi kan övervinna byråkratiska hinder, hitta bra boende och se till att du hittar allt du behöver för att känna dig bekväm.

Vår flyttfirma erbjuder denna tjänst i hela Sverige, tack vare vår internationella struktur nästan över hela Europa och tack vare våra nätverkspartner även i de viktigaste ekonomiska regionerna i världen.

Ibland är det perfekta draget bara klar när du har bosatt sig i ordentligt.

Hur skulle nästa drag vara perfekt för dig? Om du inte behöver oroa dig för något? Om du alltid når din personliga kontaktperson? Om vi är snabbare än du trodde?

Vi på vår flyttfirma vill göra ditt nästa drag perfekt. Det är vår ambition och det är vad vi vill bli berömda för. Vi kommer personligen att samordna med dig i den preliminära diskussionen på plats hur din perfekta flytt ser ut.

Fillager

Bland våra medlemmar finns de största fillagret i Sverige. Utbildade och certifierade arkivarier och analytiker står till ditt förfogande. Efter leverans registreras, katalogiseras och digitaliseras dina montrar på begäran. Lagren, som arkiveras på ett sådant professionellt sätt, lagras säkert, andas och väderbeständig i speciella behållare märkta med streckkoder.

Du kan begära dina önskade dokument online när som helst och ta emot dem på begäran i särskilda transportbehållare inom 24 timmar från vår flyttfirma.

Omlokalisering med Rosa Kartongen

Omlokaliseringar leder ofta till flaskhalsar i utbudet av kontorsmöbler. Vår flyttfirma kan stödja dig aktivt, okomplicerat och snabbt. Optimal fysisk planering samt professionell montering är också en självklarhet för oss här.

Vi skickar gärna mer information och bilder på begäran. Uthyrning möbler sortiment:

 1. Skrivbord
 2. Behållare
 3. Skåpsystem
 4. Vitrinskåp
 5. System för konferensbord
 6. Belysning i olika storlekar, färger och kvaliteter

VI GER DIG RÅD OCH SKAPAR DIG ETT GRATIS ERBJUDANDE. VÄNLIGEN KONTAKTA OSS Eller besök oss på http://flyttfirma-stockholm.se eller http://flyttfirma-malmö.nu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit