Hjälp angående mattor i Stockholm

Idag behöver jag er hjälp, mina kära lyssnare. Som de flesta av er vet så har jag och min familj flyttat. De flesta har nog dessutom hört om mitt uppdrag att införskaffa mattor till vårt nya hem i Stockholm. Det är här skon klämmer och det är här jag vänder mig till mina följare i huvudstaden. Är det någon som vet var jag kan hitta Stockholms bästa mattor?

Eftersom jag frågar efter de bästa mattorna i Stockholm kan man tänka sig att jag vet vad jag menar med frågan. Där misstar ni er. Jag har bara förstått, på min älskade sambo och dennes familj, att det är skillnad på matta och matta. Man kan absolut fråga sig varför jag fick detta uppdrag. Tro mig, det är en fråga jag ställer mig gång på gång just nu.

Men åter till sak, bästa mattorna i Stockholm – Var finns de? Jag har googlat och hittar en hel del företag som jag tycker verkar väldigt bra och kunniga. Eftersom jag inte har några förkunskaper är det dock svårt för mig att validera. Vad utgör ett bra företag? Vad utgör ett dåligt? Kort och gott, vad skiljer bra företag från dåliga inom mattor i Stockholm? Om det är någon av er som har kunskap som kan hjälpa mig: Snälla, hör av er så är jag evigt tacksam. 

Med det sagt tänkte jag att jag skulle återkoppla lite om hur flytten går. Det är många av er som har frågat så jag antar att jag varit dålig på att berätta om detta. Vi är väldigt nöjda med vår nya bostad i Årsta. Det är en mysig trerumslägenhet där vi har ett sovrum och där vår grabb har sitt eget rum. Det känns väldigt härligt. Området runt omkring verkar bra och barnvänligt. Vi har redan efter ett par veckor pratat med en hel del föräldrar i vår egen ålder. Vettiga människor, tycks det.

Inredningen av lägenheten går framåt men vi är långt ifrån klara. Ärligt talat så kanske jag inte ska klaga alltför mycket. Eftersom jag ansvarar för att hitta mattor i vår nya lägenhet i Stockholm slipper jag de större bitarna. Ja, exempelvis den biten som handlar om att vi ska sätta upp två nya väggar. Även renoveringen av köket är jag ganska glad över att inte vara inblandat i.

Det är synd att klaga, eller hur?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit