Bästa Naprapaterna i Stockholm

Naprapat-klinik Stockholm har har varit ett ledande namn inom Naprapati i Stockholm i årtionden. Vi är ett vetenskapligt medicinskt centrum med många specialiserade discipliner under ett tak. Med all denna kunskap kan vi hjälpa dig optimalt och mycket snabbt. Kliniken har tre huvudpelare: återhämta, skräddarsy, prestera. I allt vi gör är det personliga målet för vår patient centralt.
Vårt team består av bland annat 60 sjukgymnaster, varav de flesta redan är specialiserade som manuellterapeut, idrottsfysioterapeut eller barnfysioterapeut. Dessutom har vi idrottsläkare, idrottsdieter, osteopater, idrottsmassörer, idrottspsykologer och många fler specialister för att få dig i form igen snabbt.
Sitt inte och vänta på att dina problem ska bli värre och boka istället en tid direkt! Du behöver ingen remiss från en läkare och vi har de bästa kontrakten med alla sjukförsäkringsbolag.

MANUELL TERAPI
Vi erbjuder manuellterapi Stockholm. Manuell terapi är en behandlingsmetod som fokuserar på att förbättra funktionerna i lederna. Om en led är begränsad i rörlighet åtföljs detta ofta av smärta. Smärta såväl som begränsad rörlighet kan påverka hållning. Därför kan manuell terapi erbjuda en lösning för dessa störningar. Målet med manuell terapi är att förbättra funktionerna i leder och muskler. Detta förbättrar till exempel din hållning och underlättar olika rörelser under sport eller i vardagen.
Maila vår expert för en tid

Manuell terapi Stockholm
Vi har 15 topp manuella terapeuter i huset. De avslutade först fysioterapiutbildning och slutade sedan manuellterapiutbildning. Genom att kombinera vetenskaplig och praktisk erfarenhet har manuell terapi kunnat ta ett stort steg framåt under de senaste åren.
En Master terapeut i Stockholm har fått ytterligare kunskaper inom vetenskapsområdet. Dessa kunskaper används i diagnostik och terapi. Därför är de idealiskt lämpat att tillhandahålla lösningar för patienter med rörelserelaterade problem. Speciellt när det gäller problem när det kommer till korsryggen eller nacken är manuellterapeuten specialisten för att avhjälpa dina klagomål.

Hur fungerar manuellterapeuten
Manuellterapeuten tittar på hur du rör dig. Det tittar också på hur du kan få dina leder att fungera bättre. Baserat på detta använder han eller hon ett antal specifika tekniker som kan tillämpas i lederna. Manuellterapeutens behandlingsprogram består också av att ge goda instruktioner, råd, vägledning och insikt i hälsosam träning.
Sammanfattningsvis märks effekterna av manuell terapi ofta omedelbart: du känner en förbättring av rörelsefriheten och en minskning av smärta.

IDROTTSLÄKARE STOCKHOLM
Möt de erfarna (topp) idrottsläkarna. Alla idrottare, från lägsta nivå till professionell, kan kontakta idrottsnaprapaterna för sportmedicinsk kunskap. Deras snabba och sakkunniga diagnos kan spara dig mycket tid i händelse av en obehaglig skada. Efter diagnosen kommer de att överväga vilken uppföljningsbehandling som bäst passar din situation.
I samråd med de andra experterna i vårt centrum kan ytterligare forskning genomföras omedelbart. Naprapaterna är en del av ett omfattande nätverk av medicinska specialister som möjliggör direkt och snabb remiss. Ofta kan idrottsläkaren behandla dig eller ge dig råd om till exempel förändringar i utrustning eller träningsscheman. Du kan också kontakta dem med frågor om träning, mediciner, kosttillskott eller rätt skor.
Våra idrottsläkare hjälper dig att få ut det mesta av sporten.

Idrottsmedicinsk undersökning
Vi kommer gärna att ge dig råd om vilken sport som passar dig, hur ditt fysiska tillstånd är och vad du bör vara uppmärksam på när du förhindrar skador. Vi gör detta genom att erbjuda paket som innehåller en omfattande undersökning av din hållning och rörelse, en hjärtvideo och en lungfunktion och ett tränings-test.
Motions-test analyserar hälsorisker och ger också användbar information för att förbättra ditt nuvarande tillstånd. Dessutom finns det ett antal sporter, till exempel dykning, bil- och motorsport, för vilka en sportinspektion är obligatorisk.
Vi erbjuder olika alternativ för dessa obligatoriska inspektioner.

Ackompanjemang
Förutom ett individuellt besök hos idrottsläkaren kan du också köpa ett totalpaket för en förening eller ett idrottsevenemang. Detta kan göras under en kort tid, men också under en längre tid, där vägledningen består av samråd och rådgivning.
Ett specifikt paket sätts samman baserat på matchplanen och målen för säsongen. Detta kan bestå av en undersökning, tränings-tester, förvaring av en loggbok, samråd vid skador, specifik styrketräning, näringsrådgivning och mental träning. För optimalt resultat upprättar vi ett välkoordinerat tillsynsteam som arbetar nära med tränaren.
Om du behöver hjälp längre ner i landet så har vi naprapater i Göteborg likväl som i många andra storstäder. Vi finns i stort sett i hela Sverige.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit