Tekstilplater og kaffemaskin til kontoret

Jeg elsker å lære nye ting. Jeg vil til og med si at dette er det jeg lever for. Ja, jeg lever virkelig for å utvikle meg selv. Dette er i det minste det jeg forteller meg selv. Jeg sier det, spesielt når jeg ligger på sofaen og ser på venner for 13. gang. Tenker: ”Det er ting å lære her. Detaljer jeg ikke har sett før. Kanskje jeg kan bli professor i Venner etter hvert, hvis jeg bare ser litt mer ut ”.

Men nylig fikk jeg lære noe på ekte. Noe jeg absolutt aldri har tenkt på før. Jeg møtte en venn til lunsj. Vennen hadde med seg søsters nye kjæreste Sebastian. Sebastian jobbet med tepper og noe så spesifikt som tekstilfliser. Nå lurer selvfølgelig mange av dere på hva tekstilfliser kan være. Jeg forstår deg, for det gjorde jeg også da han fortalte meg hva jobben hans var. ”Hva er tekstilfliser?” Spurte jeg med hele munnen full av bulgur-salat. Han fortalte.

Tilsynelatende er tekstilfliser den typen du ofte ser i kontorlokaler. Du vet, som et slags teppe festet i form av firkanter. Han fortalte hvordan det gikk når man la tekstilfliser. Han fortalte hvor lenge han har jobbet med det, og hvordan det bare blir mer vanlig, spesielt på kontorer. Tilsynelatende hadde han jobbet med tepper hele tiden siden han var ferdig på videregående. Ved en tilfeldighet hadde han fått jobb i et teppefirma, og så hadde det bare fortsatt. Det hadde gått 12 år nå, og han koste seg bedre enn noen gang, sa han. At tekstilfliser kan være så utviklende. Det visste vi ikke?

Som de fleste vet jobbet jeg på et kontor i et par år. Jeg var aldri spesielt glad i det miljøet. Tidlig om morgenen, kjedelige samtaler på kaffemaskinen på kontoret og veldig uklare oppgaver. Nei, det passet meg ikke i det hele tatt. Det jeg derimot husker som positivt, var gulvene. Spesielt gulvene i konferanserommene våre, store og små. Da Sebastian fortalte meg om tekstilfliser, skjønte jeg at det var akkurat det det var. Det var tekstilfliser på gulvene våre i konferanserommene, og jeg elsket det.

Hvis noen av dere vurderer å skaffe tekstilfliser eller leie en kaffemaskin til kontoret, vet jeg nå det beste innen bransjen. Kommentar for kontaktinformasjon!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit