Det om mig och om fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering i Stockholm har varit det jag ägnat livet åt de senaste 30 åren. Det lät nästan lite deppigt när jag sa det på det viset. Saken är den att det hela är långt ifrån deppigt. Jag tror att om man behåller ett arbete under så lång tid så måste man nästan trivas. Vad tror ni? Är det ett tecken på trivsel att jag har arbetat med fasadrenovering i Stockholm i mer än halva mitt liv? Är det kanske feghet för att byta bransch och yrke? Vem vet. Det går endast att besvara frågan om man hade kunnat se in i parallella universum.

Det är också något förvirrande att säga att det är fasadrenovering i Stockholm jag har ”ägnat mig åt” under de senaste decennierna. Det är förstås inte hela sanningen. Hela sanningen om vad jag ägnat tiden åt skulle ta för lång tid att berätta här. Jag är bara en simpel bloggare trots allt, kom ihåg det. En del av sanningen är förstås att jag har gjort en hel del annat. En hel del annat vid sidan av mitt arbete inom fasadrenovering i Stockholm alltså.

När jag nu tänker tillbaka på det så finns det tre stora händelser som är direkt avgörande för denna tid i livet. Tiden då jag arbetade med fasadrenovering i Stockholm. Tiden då många andra saker också hände på samma gång. Dessa händelser definierar mig och mitt liv:

Huset

Vi köpte vårt hus i början av 90-talet. 1992 för att vara exakt. Jag var ny på många sätt. Hade precis flyttat till stan, jag hade ganska nyss träffat min blivande fru. Jag var dessutom en riktigt färsking inom fasadrenovering i Stockholm, men det lämnar vi därhän. Huset bor vi i ännu, och vi har byggt och fixat med det under hela vår tid här.

Barnet

Det är kanske något orättvist att säga Barnet när man har fyra stycken. Må så vara, första barnet är en mer livsomvälvande händelse än några andra. Den som säger något annat ljuger.

Befordran

Jag hade arbetat med fasadrenovering i Stockholm i många år. Faktum är att jag nästan hade arbetat med fasadrenovering och bott i Stockholm alltför många år. Jag började bli trött på det. Jag tyckte att jag förtjänade mer för det slit jag lagt ner. Jag var väldigt bra på det jag gjorde, och det visste alla. Tillslut, julen 2003, fick jag den bekräftelse jag hade velat ha länge. Jag blev befordrad och fick lov att styra skutan för företaget sedan dess. För att summera 18 år i en mening: Det har gott bra!

Det om mig, och det om fasadrenovering i Stockholm!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit