Fasadrenovering Stockholm

Fasadrenovering Stockholm
Vi tar över fasadrenoveringar från enfamiljshuset till bostadsområdet. Vår bearbetning används främst för att skydda din fasad och därmed för att skydda hela byggnadsstrukturen. Bevarande av värde är vår högsta prioritet när vi arbetar med fasadrenovering. Fasader utsätts ständigt för olika väderförhållanden som vind, regn, frost och torka. Dessutom är luftföroreningar i storstadsregioner och metropoler som Stockholm enormt höga jämfört med andra städer, vilket leder till en extra belastning på husets fasad. Resultatet är missfärgning samt sprickor och mossangrepp, vilket kan utgöra en allvarlig risk för reparation och struktur av objektet. Därför tar vi över fasadrenoveringen, reparations- och rengöringsarbetet på fasader, förnyar anslutningar och skyddar gipset genom att använda toppmoderna beläggningar för att stoppa kontinuerligt slitage. Inte varje beläggning kan appliceras lika bra på varje fasad. Det är därför det är särskilt angeläget för oss att ge dig råd personligen på plats. Med vårt samvetsgranna arbete garanterar vi dig en hög kvalitet som kommer att märkas under årens lopp. Så kontakta oss nu för en omfattande fasadrenovering i Stockholm.

Måla fasaden i Stockholm
När det gäller fasadfärger är möjligheterna till kreativ och färgdesign nästan obegränsade för våra mästermålare. Men yttre beläggningar inte bara tjäna dekorativa ändamål, men också säkerställa oklanderligt skydd mot väderpåverkan. Ett framgångsrikt färgkoncept på en fasad ökar i hög grad ett objekts individuella värde. Ditt hus är alltså tillräckligt representerade och visar sig som bäst.
Våra erfarna mästare målare har den nödvändiga kompetensen och är idealiskt utrustade för fasadfärger av något slag. Vi tar också gärna över renoveringen av din listade fasad, med hänsyn till alla krav.
På begäran kan fasadfärgen också kombineras med nödvändigt underhålls- och reparationsarbete. I de flesta fall är det vettigt att revidera takboxar, fönster och dörrar under en optisk uppgradering. Särskilt intressanta är tillämpningsmöjligheterna för graffitiskyddssystem.
Många av Stockholms fasader bär redan vår signatur. Vi är stolta över att öka den levande komforten hos människorna i Stockholm med vårt arbete och att bidra till en positiv livsstil för våra kunders hyresgäster.
Behöver du råd på plats? Ring oss nu och boka tid. Våra experter tar gärna dig tid för dig!

Din tapetserare i Stockholm
Bakgrundsbilder är inte på något sätt gammaldags, särskilt gällande moderna väggbetäcken finns i ett stort utbud. Moderna tapeter och väggbeklädnad finns i de vackraste strukturer och färger och är en utsmyckning för varje vardagsrum, antingen på individuella accentväggar eller diskret i hela lägenheten. Som professionell gobeläng i Stockholm behandlar vi fototapeter från välkända tillverkare. Speciellt i kombination med dekorativa profiler skapar detta en unik känsla av att leva. Vi är glada att ge dig ett brett urval av provtapeter böcker från ett brett spektrum av tillverkare och ta över genomförandet av din gobeläng arbete.

Exklusiv väggdesign
Ibland kan det vara något speciellt. Vi är fast beslutna att utföra högsta kvalitet tekniker i perfektion i samråd med dig. Det behöver inte alltid bara vara det målade rummet. Karaktären av rummet förändras i grunden genom införandet av högkvalitativa designtekniker, oavsett om det är gobeläng av en chic-tapet eller ens utförandet av spatel eller tekniker beläggning. Även mindre förgyllning verk är ett blickfång och är inga problem för oss.

Spatel teknik
Utjämningstekniker baserade på kalk är en gammal teknik. Den marmorliknande ytan bildar en yt-finish som ger en otroligt hög kvalitet på grund av dess djupeffekt. Ytan är porslinsslät. Vi rekommenderar användning av spatel tekniker speciellt för representativa accentväggar. Bearbetningen är associerad med många operationer och en hög kvalitetsstandard. På begäran kan denna spatel teknik också förfinas av ett vaxskikt i transparent, guld eller silver. Materialet för tekniken finns i en mängd olika färger. På begäran kommer vi gärna att ge dig råd med vårt urvalssortiment på plats.

Glasyrer
Medelhavsglasyrer har sin egen charm. Speciellt i samband med ett diffust substrat, som det produceras av en destruktiv spatel teknik eller av en beläggning gips, en glasyr släpper loss en makalös ytjämnhet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit