Ett plankbord

Vi invigde vårt nya bord i helgen. Det kanske låter som ett ämne som inte är tillräckligt spännande för att skriva om i en blogg. Men vänta ni bara. Det finns många saker att säga om den här middagen. För det första ska sägas att det var en återsamling av folk i vår gamla klass. Det är värt att skriva om, bara det. Det andra jag ska säga är att det var ett plankbord. Och inte vilket som helst. Ett plankbord som jag och min familj är nästan orimligt nöjda med faktiskt. Att jag skulle låta bjuda in gänget till mig för första gången var knappast en överraskning för någon. Idag ska jag berätta om hur det gick till i de kommande inläggen.

Låt oss börja med hur det gick till när vi köpte plankbordet. Vi hade spanat runt i stan om bord som skulle passa oss. Detta gjorde vi helt utan att hitta något som passade för oss. Antingen var borden för stora eller för små. De var antingen för tråkiga, för gammaldags eller för.. ja, för någonting i alla fall. Detta var innan vi hade börjat spana efter plankbord. När vi fick syn på just den här typen av bord i en affär insåg vi att det var detta som vi letade efter utan att först ha vetat om det.

Vi landade på en hemsida där vi kollade efter plankbord. Det som var fenomenalt med den här sidan, till skillnad från konkurrenter, var att de skräddarsydde sina bord. Vi läste vidare för att se vad haken var men hittade ingen. Eftersom jag verkligen ville ha ett perfekt plankbord, och eftersom jag alltid är skeptisk, så ringde jag. Jag frågade om upplägget kring deras plankbord. Hur gjorde man egentligen om man skulle bli kund där? Var det verkligen så enkelt som att ge mått och önskemål på sitt plankbord? Skulle det sedan dyka upp precis som det bord man beställt några veckor senare? Det lät för bra för att vara sant.

Spoiler alert: Det var inte för bra för att vara sant. Plankbordet vi fick hem var helt perfekt. Jag och min familj är oerhört nöjda. Vi sitter runt det dagligen, inte bara under helgmiddagarna. Vi äter frukost, lunch, middag och kvällsmat samlade runt vårt nya plankbord. Nu har jag alltså också styrt ihop en klassfest och den ska ni få höra om nästa vecka. Bered er på att det kan komma att handla ganska mycket om plankbord också.

Hej så länge,

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit