Flyttfirma i Skövde

Det kan vara så att detta inlägg blir aningen förvirrande för vissa av er. Jag vill därför varna för detta redan nu. Flyttfirma i Skövde och flyttfirma i Falköping är det ni ska hålla koll på. Jag ska berätta varför.

När jag arbetade på flyttfirma fanns vi i både Skövde och Falköping. Det var ganska precis 50/50 med tid så inget gick före det andra. Eftersom jag är som jag är så har jag därför inte haft mage att säga flyttfirma Falköping eller flyttfirma Skövde. Jag får helt enkelt lov att säga båda två. Detta eftersom vissa arbeten vår flyttfirma utförde skedde i Skövde. Detta även för att vissa arbeten som vår flyttfirma genomförde gjordes i Falköping. Jag hoppas och tror att ni kommer att kunna stå ut med denna minimala förvirring.

Så, varför talar jag om detta idag? Jo, därför att jag såg i min telefon att det nu är 7 år sedan jag gjorde min sista dag. Detta känns helt otroligt. Jag förstår verkligen inte hur tiden kan ha gått så fort. Det kändes som att jag stod på torget i Skövde och representerade min flyttfirma alldeles nyss. Det känns som igår som jag hjälpte gamla vänner och familjemedlemmar att flytta omkring i staden. Jag kommer från Falköping så detta var förstås mest centralt när vår flyttfirma arbetade där.

Hur som helst. Jag insåg, när jag såg de gamla bilderna, att jag saknade jobbet väldigt mycket. Tro mig: Det var inte en särskilt lång period som jag arbetade på flyttfirma i Falköping. Det var faktiskt en förhållandevis kort sådan, jämfört med många andra yrken jag har haft. Däremot var det en tid som verkligen satte prägel på mitt liv. Jag hade väldigt roligt där trots att jag fick ganska stora problem med ryggen ett tag efter flyttfirman i Skövde. Det fick jag leva med under något år och sedan blev det bättre.

När jag ser på de gamla bilderna längtar jag mest efter människorna jag arbetade med. Nog för att jobbet var roligt också, och jag gillade verkligen flyttfirman i Skövde. Men personerna fick mig verkligen att se livet från den ljusa sidan. Detta efter att ha gjort det motsatta under några år. 

Har ni några sådana erfarenheter? Kanske inte av flyttfirma i Falköping då, men något annat jobb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit