Lite om trädgårdsskötsel i Stockholm

Då ska vi se. Jag lovade för ett par veckor sedan att jag skulle ägna lite mer tid åt mitt förflutna. Ja, alltså. Jag tänker nog ganska mycket på det men jag delar sällan med mig. Tanken var att jag skulle presentera er lite för vem jag var tidigare i livet. Bland annat så arbetade jag med trädgårdsskötsel i Stockholm och detta tycktes vara något som många var intresserade av. Idag ska jag därför gå in lite närmare på detta. Jag ska tala om trädgårdsskötsel i Stockholm genom att svara på de frågor jag fått om saken. Såhär har de sett ut:

Hur länge arbetade du med trädgårdsskötsel i Stockholm?

Jag fick fundera lite för att kunna svara på frågan. Jag flyttade till Stockholm hösten 2006 och började arbeta med trädgårdsskötsel ganska snabbt därefter. Då hade jag precis fyllt 22. Sedan vet jag att jag firade min 25-årsdag på företaget innan jag bestämde mig för att sluta. Det blev alltså drygt tre år inom trädgårdsskötsel i Stockholm. Nu när det har gått ganska många år så är det lite svårt att greppa tidsperspektivet, tycker jag. Jag menar, det känns som att det skulle kunna vara en period på 6 månader eller 10 år. Denna känsla känner säkerligen alla igen.

Vad var det bästa med att jobba med trädgårdsskötsel i Stockholm?

Det fanns flera olika aspekter som jag verkligen uppskattade. Dels så hade jag väldigt fina kollegor i Stockholm då jag jobbade med trädgårdsskötsel. Sådant förgyller förstås alla arbetssituationer rejält. Det var ett härligt gäng som kom bra överens och som utvecklade varandra både professionellt och ”socialt”. Fina tider. En annan aspekt av trädgårdsskötsel i Stockholm var helt klart resultatet. I många branscher jag verkat inom ser man sällan ett tydligt resultat av det man gör. Man vet att man gör ett bra jobb och att det gynnar verksamheten längre fram i ledet. Med trädgårdsskötsel i Stockholm fick vi se progression varje dag. Det var himla trevligt faktiskt. Jag kan starkt rekommendera den här typen av jobb om ni hittar ett. Det behöver förstås inte bara handla om trädgårdsskötsel i Stockholm.

Har ni några fler frågor? Om trädgårdsskötsel i Stockholm eller om mig i största allmänhet? Jag tänkte att jag skulle försöka besvara dem till nästa veckas inlägg. 

Lämna gärna alla frågor och funderingar i kommentarsfältet så hörs vi snart igen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit